Üniversitemizde Kutlu Doğum Paneli
10-04-2015



Üniversitemizde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.av)’in doğum yıldönümü münasebetiyle İlahiyat Fakültemiz tarafından “Kutlu Doğum Paneli” düzenlendi.

Üniversitemiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panel, aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşımızın okunması, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şefik Kurultay’ın açış konuşmasıyla başladı. Hz. Peygamber’in birlikte yaşama ahlakı ve hukuku örneği olmasını konu edinen panele Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Keskin başkanlık etti.

Panelistlerden Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Yakup Bıyıkoğlu, konuşmasında bir aile reisi olarak Hz. Peygamber’in örnekliğine vurgu yaparken, Yrd. Doç. Dr. Osman Nedim Yektar, birlikte yaşama örneği olarak Hz. Peygamber’in sosyal alandaki uygulamalarının altını çizdi.  Yrd. Doç. Dr. Yakup Yüksel ise kentleşme ve birlikte yaşama meselesinde Hz. Peygamber’in örnekliğini ele aldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şefik Kurultay’ın oturum başkanı ve panelistlere hediye takdimi ile sona eren panele Ziraat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, İl Müftü Yardımcısı Fikri Şahin, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur, Çorlu İlçe Müftüsü Adem Gülmek, Kuran Eğitim Merkezi Öğretim Görevlisi Abdurrahman Şahin, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Taşan, Süleymanpaşa Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Ali Erkol, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>