Üniversitemizde Kamu Sektöründe Kariyer İmkânları Semineri
06-11-2015

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İhtiyaç Akademi işbirliğinde “Kamu Sektöründe Kariyer İmkânları” isimli bir seminer gerçekleştirildi.

Seminere, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Çetin, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cevdet Arıtaşı,  Yrd. Doç. Dr. Gürcan Uzal, eğitmenler M. Kağan Fidan ve Fatih Solmaz ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Çetin’in açılış konuşmasını yapmasının ardından eğitmen Fatih Solmaz, kamu (devlet) sektöründeki kariyer imkânları, statüleri ve maaş durumları hakkında ayrıntılı bilgi sundu.

İkinci olarak eğitmen M. Kağan Fidan, kamu sınavlarına hazırlık süreci, bu süreçte kadro türleri, puanları, sınav sorularının hangi alanlardan çıktığı, bu alanların ağırlığı konularında açıklamalarda bulundu.

Seminer, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cevdet Arıtaşı ve Yrd. Doç. Dr. Gürcan Uzal tarafından katılımcılara teşekkür belgelerinin verilmesi ile sona erdi.