Üniversitemizde Kadir Gecesi Özel Programı Gerçekleşti
28-04-2022

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından Merkez Kampüste yer alan İlahiyat Fakültesi Uygulama ve Tatbikat Camiinde ‘Kadir Gecesi Özel Programı’ düzenlenerek İlahiyat Fakültesi YouTube kanalından canlı yayınlandı.

Program, Öğr. Gör. Hikmet ÇADIR’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Sonrasında Doç. Dr. Vezir HARMAN ve İlahiyat Fakültesi Uygulama ve Tatbikat Camii İmamı Emrah TEKBAŞ’ın seslendirdiği ilahiler ile Ramazan’ın manevi huzurunun da hissedildiği gecede, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN’in ‘Kadir Gecesi’nin Anlam ve Mahiyeti’ konulu sohbetiyle dinleyenler Kadir Gecesi’nin feyzinden faydalandı.

Son olarak Dr. Öğr. Üyesi Osman Nedim YEKTAR’ın okuduğu dua ile program sona erdi.