Üniversitemizde Gitar ve Bağlama Kursu Düzenlenecektir
14-01-2013

Üniversitemizde Ücretsiz Kurslar kapsamında 2012 – 2013 Eğitim-öğretim dönemi Bahar Yarıyılında, personel ve öğrencilerimizin beden ve ruh sağlığını korumak, ilgi alanlarına göre boş zamanlarını değerlendirmek, yeni ilgi alanları kazanmalarını sağlayarak yeteneklerinin ve kişiliklerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesine imkân verecek hizmetler sunmak amacıyla ücretsiz Gitar ve Bağlama Kursu düzenlenecektir. Müzik Eğitmeni Turgay TURFAN tarafından verilecek kurs, 18 Şubat 2013 tarihinde başlayacaktır. Talep Halinde ilave sınıflar açılarak kursun devamlılığı sağlanacaktır.

Kurs hakkında bilgi almak için Müzik Eğitmeni Turgay TURFAN'a ulaşabilirsiniz.Turgay TURFAN ile irtibata geçmek için tturfan@nku.edu.tr ve turgayturfan@gmail.com mail adreslerine mail atabilir  ya da 0 282 250 16 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Gitar ve Bağlama Kursu tüm akademik - idari ile öğrencilerimizin katılımına açıktır.

Afiş için tıklayınız