Üniversitemizde Edebiyatçıların Gözüyle Kütüphaneler Konulu Konferans Düzenlendi
29-03-2013

Üniversitemiz Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Edebiyatçıların Gözüyle Kütüphaneler” konulu söyleşi, Piramit Salon’unda gerçekleşti.

Düzenlenen söyleşiye konuşmacı olarak Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tevfik Sütçü katıldı.

“Edebiyatçıların Gözüyle Kütüphaneler” konulu konferans da “Kitapların Dünyası” adlı kısa filmin izlenmesinin ardından konuşma yapan Yrd. Doç. Dr. Tevfik Sütçü, kütüphanelerin öneminden bahsetti ve “Kütüphaneler ve kitaplar insanın ufkunu genişletir, adeta insanı çoğaltır bilinçlendirir” dedi.

Söyleşiye Üniversitemiz  Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Neşe Atik, Üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Neşe Atik, günün anısına konuşmacı Yrd. Doç. Dr. Tevfik Sütçü’ye çiçek takdim etti.