Üniversitemizde Bilgi Paylaşım Semineri Gerçekleştirildi
02-10-2015



Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Secret CV işbirliği ile “Az Seçilen Yol, Dünyanın Dev Markaları Neden Bu Kadar Başarılı?” konulu bilgi paylaşım semineri düzenlendi.

Ahmet Cezmi Göbüt’ün konuşmacı olarak katıldığı ve yoğun katılımın gerçekleştiği seminerde dünya markalarının personel alımında dikkat ettikleri hususlar anlatıldı.

Seminerde ilk olarak Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Çetin günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

Çetin, “Bugün Kariyer Merkezimizin 2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk etkinliğini düzenlemenin gururunu yaşamaktayız. Öğrencilerimizi iş dünyası ve ondaki gelişmeler hususunda bilgilendirme, bilinçlendirme ve motive etmeye devam etmekteyiz. Bizlere bu fırsatı sunan herkese ve siz sevgili öğrencilerimize bu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün iş dünyasının içinden gelmiş biri, eğitmen, uzman, kariyer danışmanı ve yazar Ahmet beyi aramızda görmek çok memnuniyet verici. Kendisi dünyanın dev markalarının başarısında ön plana çıkan hususları, deneyimleri ışığında bizler ile paylaşacak” dedi.

Seminerde kariyer uzmanı Ahmet Cezmi Göbüt slayt eşliğinde Dünya markası olmuş firmalarının işe alımlarda ön plana çıkardıkları durumları ve firma yetkililerini etkileme formüllerini ele alan bir sunum yaptı.

Seminer teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0

Haberler & Duyurular
Arşiv



>