Üniversitemizde Berat Gecesi Özel Programı Gerçekleşti
18-03-2022

Ramazan Ayının müjdecisi olan Berat Kandili’nde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından Merkez Kampüste yer alan İlahiyat Fakültesi Uygulama ve Tatbikat Camiinde ‘Beraat Gecesi Özel Programı’ düzenlenerek İlahiyat Fakültesi YouTube kanalından canlı yayınlandı.

Program, Cami görevlileri Emrah TEKBAŞ, Emre TURAN ve Din Hizmetleri Uzmanı Ahmet BEYAZ’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. İlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali TEKİN’in ‘Tevbe: Günahtan Dönen Günahsız Gibidir’ konulu sohbetiyle dinleyenler Berat Kandili’nin feyzinden faydalandı.

Son olarak Dr. Öğr. Üyesi Osman Nedim YEKTAR’ın okuduğu dua ile program sona erdi. Programın ardından dinleyenlere gül suyu ve kandil simidi ikramında bulunuldu.