Üniversitemizde BESYO Seçmeleri Başladı
01-09-2021

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2021-2022 eğitim-öğretim yılı özel yetenek sınavları başladı.

Pandemi kurallarına uygun olarak tasarlanmış Üniversitemiz Stadyumunda yapılan Özel Yetenek Sınavına çok sayıda öğrenci başvuruda bulundu.

Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi ile Spor Yöneticiliği bölümlerinin özel yetenek sınavı 30 metre sürat testi şeklinde tek aşamalı olarak gerçekleştiriliyor.

Sınavdan önce BESYO Müdürü Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU, aday ve velilere hitap ederek gerçekleştirdiği konuşmasında başarı temennisinde bulunarak sınavın pandemi kurallarına uygun olarak yapıldığına dikkat çekti. BESYO Müdürü Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU “Yüksekokulumuzun sunduğu olanaklar ve öğretim elemanlarımızın yönlendirmesiyle ileride iyi birer beden eğitimi ve spor öğretmeni olarak birçok başarıya imza atacağınıza inanıyorum. Siz değerli gençlerimize birbiriniz ile yapacağınız bu yarışta başarılar diliyorum.” sözlerine yer verdi.