Üniversitemizde AFAD Tarafından Afet Farkındalık Eğitimi Düzenlendi
16-05-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF)'nin çalışan ve öğrencilerine daha güvenli ve sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak için atılan temel adımlardan biri olarak ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ düzenlendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından verilen eğitim Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşti.

Moderatörlüğünü İİBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çiğdem VATANSEVER’in yapmış olduğu etkinlikte, konuşmacı olan AFAD Eğitim Uzmanı Birgül GÖKTAN; afet öncesi, afet sırasında ve afet sonrasında yapılması gereken doğru davranış teknikleri ve hazırlıklar konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Eğitime İİBF öğretim üyeleri, idari çalışanlar ve öğrencilerden 70'in üzerinde kişi katıldı.

Etkinlik, AFAD Eğitim Uzmanı Birgül GÖKTAN’ın, Prof. Dr. Çiğdem VATANSEVER’e eğitim katılım belgesini takdim etmesiyle son buldu.