Üniversitemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı
08-03-2021

Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında kadın personele karanfil dağıttı.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Bülent EKER, Prof.Dr. Yılmaz ÇAKICI ve Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI ile birlikte üniversitede görev yapan kadın personelin Kadınlar Günü’nü kutlayarak, karanfil takdim etti.

“Kadını görmezden gelen zihniyeti benimseyen bir toplum, başarıdan her zaman yoksun olmaya mahkûmdur” ifadelerine yer veren Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, 8 Mart'ın kadınlara daha özenli davranılması ve kadına yönelik şiddetin son bulmasına vesile olmasını belirterek, kadınların hayatın her alanında yer alması gerektiğine dikkat çekti.

“Kadın personellerimiz gerçekten çalışkanlıklarıyla, özverileriyle bizim için çok değerlidir” sözlerini kaydeden Rektör ŞAHİN, günün anısına kadın personele karanfil hediye etti.