Üniversitemizde 2012-2013 Yılı Bilim Teşvik Ödülleri ve Akademik Giysi Giyme Töreni Yapıldı
12-06-2013



Üniversitemizde 2012-2013 yılı bilim teşvik ödülleri ve akademik yükseltme alan öğretim üyeleri cübbe giyme töreni Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Epoka Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Altıın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Prof. Dr. Şefik Kurultay, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri ile öğretim üyeleri katıldı.
Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi'nin vermiş olduğu müzik dinletisinin ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek açılış konuşması yaptı.
Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek açılı konuşmasında, akademik giysi töreni ve bilim teşvik ödül törenine katılanlara duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra, “Yakın geçmişte bilim politikasında değişiklik yapılarak, AR-GE, TÜBİTAK, SANTEZ, TÜBA gibi bilimsel alan çalışmalarına büyük kaynak ayrılması, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın kurulması, bilim ve sanayiye verilen önemin bir göstergesidir. Benim sizlerden istediğim bunlardan daha fazla yararlanmanızdır.
Bugün Tekirdağ'da ciddi bir araştırma altyapısına ve araştırmacıya sahibiz. Akademik birimlerimizin sayısı her geçen gün artıyor, buna paralel olarak sempozyumlarımızın, panellerimizin, konferanslarımızın sayısında da hızlı bir artış gösteriyor.
Üniversitemizin; öğretim üyeleri için cazip hale gelmesi, öğretim üyesi sayımızı hızla arttırmaktadır. Profesör, Doçent, Yardımcı Doçent, Araştırma Görevlisi, Uzman, Öğretim Görevlisi, Okutman atamalarının yoğunlaştığını ve bu doğrultuda Namık Kemal Üniversitesi'nin akademik kadrosunu kalite düzeyinin giderek arttığını da ifade etmek istiyorum. Namık Kemal Üniversitesi Rektörü olarak sizlerle birlikte çalışmaktan onur duymaktayım”
dedi.
Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek'in açılış konuşmasının ardından, 23 öğretim üyemize 2012-2013 yılı bilim teşvik ödülleri verildi; 116 öğretim üyemizin cübbeleri giydirildi.
2012-2013 Yılı Bilim Teşvik Ödülleri ve Akademik Giysi Giyme töreni Rektörlük Fuaye Salonu'nda verilen yemekle son buldu.

2012-2013 Yılı Bilim Teşvik Ödülleri Alanları görmek için tıklayınız

2012-2013 Yılı Akademik Cübbe Giyenleri görmek için tıklayınız

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15
Namık Kemal Üniversitesi16




>