Üniversitemizde 2. Akademay Program Tanıtımı
15-04-2015

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğrencilerinden oluşan Biyoteknoloji Topluluğu tarafından “2. Akademay Program Tanıtım” Semineri düzenlendi.

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda organize edilen seminer ilgili firmanın İnsan Kaynakları Koordinatörü Sebla Gül’ün katılımları ile gerçekleştirildi.

May Agro Tohumculuk A.Ş.’nin kısa bir sunumunun yapıldığı seminerde, 3 dönemlik bir program olan Akademay Programı başvuru aşamasından istihdam aşamasına dek tüm detayları ile fakültemizin 2. ve 3. sınıflarında okumakta olan öğrencilere aktarıldı.

Seminerde Akademay’ın ilk mezunlarından olan ve firmanın Tekirdağ Bölgesi pazarlama alanında istihdam edilen Burak Uğur ile Akademay programının 2. yılını bitirmek üzere olan ve önümüzdeki yıl mezun olacak Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü 3. sınıf öğrencimiz Ömer Avican deneyimlerini fakültedeki öğrenci arkadaşları ile paylaştı.

Seminer soru cevap etkinliği ile sona erdi.