Üniversitemizde 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Töreni ve Sergisi Gerçekleşti
11-11-2019

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81. yılında anmak üzere Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde bir tören ve Atatürk fotoğrafları sergisi gerçekleşti.

Rektörlük önü tören alanında Atatürk heykeline çelenk sunumu ile başlayan törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğr. Gör. Nuran KOLTUK, Atatürk’ün hayatı ile ilgili bir konferans verdi.

Daha sonra Rektörlük fuaye alanında Atatürk Fotoğrafları Sergisi'ne geçildi. Sergi ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.