Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İbrahim PALABIYIK'ın 15.11.2018 tarihinde a 2018/17283 Başvurusu numarası ve “Katı Reçine Formundaki Propolisle* Sakız Üretimi” buluş başlığı ile yapmış olduğu patent başvurusu Türk Patent Enstitüsü tarafından 24.04.2023 tarihinde onaylanarak kabul edildi.
Doç. Dr. İbrahim PALABIYIK'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
* Propolis bitkiler tarafından üretilen, onları hem soğuktan hem de mikroorganizma saldırısından koruyan reçineli bileşiğin, bal arıları tarafından toplandıktan sonra transforme edilmesinden dolayı güçlü ve yapışkan bir özellik kazanmış su geçirmez, antimikrobiyal ve ısı yalıtan özellikteki özüdür.
Üniversitemiz Hastanesi Bilgi İşlem personeli Reşat ELMAS’ın babası vefat etmiştir. Cenazesi Edirne ili Keşan ilçesi Yeniceçiftlik Köyü Cami...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Değerli Mezunumuz; Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Kamu Özel Sektör İşbirliği Uzmanı, Çevre Uzmanı ve Şehir ve Bölge Planlama Uzmanı pozisyonları i...
31.01.2024 tarih ve 32446 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Üniversitemiz bünyesinde bulunan birimlerimize (giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere...
Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi ve Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Fatih ÇOLLAK'ın sunacağı ...