Üniversitemiz Türk Halk Müziği Korosundan Muhteşem Konser
14-04-2017

Üniversitemiz Türk Halk Müziği Korosu tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği Konserinde unutulmaz eserlere yer verildi.

Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen konserde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Türk Müziği Devlet Konsevatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arda Göksu, akademisyenler, öğrenciler ile Tekirdağlı sanatseverler katıldı.

Melih Patoğlu şefliğinde gerçekleştirilen konserde türkü gelenek ve birikimimizin en güzel eserleri arasında yer alan eserleri müzikseverler için yorumladı.

Konserde “Bir Gönüle Aşk Girince”,  “Bahçede Yeşil Çınar”, “Karahisar Kalesi”, “Allı Turnam” gibi türkü ve deyişler seslendirilirken, konsere gelen akademisyenler, öğrenciler ve Tekirdağlı müzikseverler alkışlarıyla topluluğa eşlik etti.

Sahne performanslarıyla dinleyicilerin büyük beğenisini toplayan Üniversitemiz Türk Halk Müziği Korosuna konserin bitiminde Konservatuvar Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arda Göksu tarafından günün anısına çiçek takdiminde bulundu.