Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Transfer ve Dijital Baskı Konulu Eğitim
12-10-2012

Namık Kemal Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Tekstil Teknolojisi ve Giyim Üretim Teknolojisi Programı öğrencilerine yönelik, Artsan Tekstil ve Transfer Kâğıtları San. Ve Tic. Lmt. Şti. sahibi ve genel müdürü Sayın Arif Mazman tarafından “Transfer ve Dijital Baskı” konulu bir eğitim verildi.

Öğrenciler eğitim kapsamında  transfer baskı makinesiyle uygulama yapma imkânı buldular. Ayrıca farklı baskı çeşitleri ile ilgili örnekleri de inceleyerek konu hakkında detaylı bilgi aldılar. Uygulama için getirilen Pres Baskı Makinesi eğitim sonunda okulumuza hibe edildi.

Eğitim sonunda Sayın Arif Mazman’a Sayın Tayfun Deveci’ye eğitim ve öğretime katkılarından dolayı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Cevdet Arıtaşı ve Öğr. Gör.  Harun Eker  tarafından günün anısına plaket ve çiçek takdim etti.