Üniversitemiz Tarım ve Orman Müdürlükleri ile Protokol İmzaladı
19-02-2020



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Edirne İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında Üniversitemizin de dahil olduğu protokole göre, tarafların sorumluluk alanlarındaki altyapı, personel, eğitim, Ar-Ge, etkinlik, öğrenci ile çiftçi eğitimi, tarımsal yayım hizmetleri gibi konulara ilişkin kararlaştırılan süreçlerin işbirliği içerisinde yürütülmesini sağlamaktadır.

Üniversitemiz adına Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü Oktay ÖCAL, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Funda Eylem ÖZEL, Edirne İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla BAYAZIT ve Tekirdağ Orman İşletme Müdürü Ali ŞEN’in hayırlı olması temennisi ile imzaladıkları protokollerin töreninde Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezan ARAT ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI da bulundu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9




>