Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Bünyesinde NAKSEM İle Koordineli Olarak Çocuk Üniversitesi Kuruldu
07-12-2012

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri MYO Müdürlüğü bünyesinde NAKSEM ile koordineli olarak Çocuk Üniversitesi olarak isimlendirilen bilimsel, sanatsal ve sportif etkinlikleri içeren yaz kış okullarının açılması düşünülmektedir. Bu model ile çocukların bilimsel, eleştirel ve yaratıcı düşünme becerilerinin geliştirilmesi ve erken yaşta bilimin, sporun ve sanatın eğlenceli yüzü ile tanışması ve sevmesine ortam hazırlanması amaçlanmaktadır.

Çocuk Üniversitesi kapsamında 2013-2014 birinci sömestr döneminde 28.01.2013-01.02.2013 tarihleri arasında;

- Kendimi Tanıyorum (5-6 yaş grubu)

- Minikler Bilim Akademisi (7-10 yaş grubu)

- Genç Yıldızlar Bilim Akademisi (11-14 yaş grubu)

- Üstün Düşünme Akademisi (11-14 yaş grubu) isimli kursların açılması düşünülmektedir.

Kurslar yaygın eğitime devam eden her çocuğa açıktır.

Konuya ilişkin detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.