Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığından Ziyaret
30-01-2023

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülin YILDIZ, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Arzu MALAK ve Dr. Öğr. Üyesi Feyza Çağla ORAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Dekan Prof. Dr. Tülin YILDIZ, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin bir parçası olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i Rektörlük görevindeki yeni dönemi dolayısıyla tebrik etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, “Tüm çalışma arkadaşlarımız, hep birlikte uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.