Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Personeline “İş Yerinde Örgütsel Davranış” Eğitimi Verildi
15-02-2012

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Vatansever tarafından “İşyerinde Örgütsel Davranış” eğitimi, Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Eğitim çalışmasına Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkan V. Mümün Kasap ile idari personeli katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Vatansever “İşyerinde Örgütsel Davranış” adlı eğitim seminerinde, neden çalışıyoruz, çalışmanın amaçları, işletmelerin amaçları, çalışma verimliliği ve çalışan memnuniyeti, işletmelerin genel yapısı, işletmelerin kültür ve değerler alt sistemi, psiko-sosyal alt sistemi, teknoloji ve araçlar alt sistemi, yapı ve prosedürler alt sistemi, neden iletişim kurmamız gerektiği, iletişimin prensipleri, iletişimin gerçekleştiği durumlar, iyi bir çalışma ortamı için gerekli iletişim, işbirliği-ekip çalışması, güvenirlilik ve duygusal farkındalık konularında bilgiler verdi.