Üniversitemiz Saray Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimize Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Kursu Verildi
06-06-2012

Üniversitemiz Saray Meslek Yüksekokulu ve Saray Halk Eğitim Merkezi tarafından verilen “Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Kursu”, Saray Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda verildi.

Kursa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi

Saray Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden görevlendirilen Matematik Öğretmeni Öznur Kala ve Türkçe Öğretmeni Fatih Topaloğlu tarafından verilen Dikey Geçiş Sınav kursuna mevcut öğrencilerimiz yoğun katılım göstermekte ve 15 gün arayla da deneme sınavları yapılmaktadır.

Ön lisans öğrencilerinin Lisans öğrenimlerine devamlarını sağlayan DGS sınavlarına ilişkin Saray Meslek Yüksekokul Müdürlüğü ile Saray Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde, Ocak 2012 tarihinden bu yana hafta içi her gün 18.00 – 20.00 saatleri arasında Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda DGS kursu verilmektedir.