Üniversitemiz Saray Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimizden Örnek Davranış
15-06-2012

Üniversitemiz Saray Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 2. sınıf öğrencileri Ferdi Namlı,  Ahmet Arıslan,  Dilek Tuna,  Muhammed Ulu,  Zeynep Karakyım, İlknur Uçucu ve Mesut Soğancıoğlu, Yüksekokulumuzdan ve yaşadıkları çevreden topladıkları mavi plastik kapakları Engelliler yararına kullanılmak üzere Saray Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen, Kent Konseyi Genel Sekreteri Savaş Korucuoğlu ve Engelliler Derneği Başkanı Levent Yörük’e teslim ettiler.

Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen, arkadaşların duyarlı davranışları sayesinde ilçemizde ve çevrelerinde yaşam artık daha engelsiz olacağını ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.

Biz de, Üniversitemiz adına öğrencilerimizi bu duyarlı davranışları nedeniyle kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.