Üniversitemiz SBE Yönetimi ile TBMYO Müdürü Hocalarımızdan Dekanımıza Nezaket Ziyareti
23-09-2022

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Faruk AÇIKGÖZ ve Müdür Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Coşkun AKDENİZ ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Celal DEMİRKOL, Fakültemiz Dekanı olarak göreve başlayan Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY Hocamıza makamında nezaket ziyaretinde bulunmuşlar ve yeni görevi için tebriklerini sunmuşlardır.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, nazik ziyaretleri ve tebrikleri dolayısıyla konuklara teşekkür etmiştir.