Üniversitemiz Rektörü ‘Üniversite Tercihleri’ Programına Konuk Oldu
30-09-2013

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek,  TGRT HABER 'Üniversite Tercihleri' programının canlı yayın konuğu oldu.

Yayıncı Alper Aksoy'un hazırlayıp sunduğu 'Üniversite Tercihleri' isimli programa katılan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek,  ek kontenjanlar için tercih yapacak öğrenciler için Üniversitemizdeki bölümleri tanıtarak başladığı konuşmaya üniversite, sanayi ve şehir imkanları, üniversite-sanayi işbirliği protokolleri, Üniversitemizin öğrencilerine sunduğu teorik ve uygulamalı staj ve iş imkanları, öğrencilerimizin neden Namık Kemal Üniversitesini tercih ettikleri, barınma konusunda yaşanan son gelişmeler, kampüs içindeki yeni yurt binaları, sosyal kültürel açıdan öğrenci toplulukları ve etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.

Prof. Dr. Osman Şimşek, “Öğrenci arkadaşlarımız hiç tereddüt yaşamadan Üniversitemizi tercih etmelidirler. Öğrencilerimiz kaliteli, barınma sorunu olmayan huzurlu bir şehirde, donanımlı bir  kampüste eğitim alacaklardır.” dedi.