Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
24-02-2023

Çorlu Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Betül TAŞDELEN ve Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ARAS, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Prof. Dr. Betül TAŞDELEN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin bir parçası olmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. TÜB Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ARAS ise Trakya Üniversiteler Birliği’nin bölgemizde sinerji yarattığını belirtti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek kendilerine teşekkür etti ve “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak tüm mesai arkadaşlarımızla uyum içinde çalışacağız. Bu uyum, gerek dönem başkanlığını yürüttüğümüz TÜB kapsamındaki faaliyetlerimiz, gerekse tüm diğer faaliyetlerimizde daha kaliteli neticeler almamızı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.