Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
17-03-2021



Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT, Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tarımsal Biyoteknoloji Araştırma ve Üretim Birimi (ZİRAATBİYOTEK) Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Sefer DEMİRBAŞ ve Birim Akademik Personeli Dr.Öğr.Üyesi Sheida DANESHVAR ile Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Adnan ORAK da bulundu.

Dr.Öğretim Üyesi Sefer DEMİRBAŞ ve Dr.Öğr.Üyesi Sheida DANESHVAR ZİRAATBİYOTEK’de süregelen araştırma ve üretim faaliyetleri ile kamu ve özel sektör kurumları ile yapılan işbirlikleri hakkında Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e bilgi aktarırken,  Prof.Dr.Adnan ORAK da Üniversitemiz, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve  Önder Çiftçi Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ile imzalanan işbirliği protokolüne konu olan Alternatif Yembitkisi Acı Bakla Türleri ile ilgili Rektör ŞAHİN’e bilgi verdi.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Ziraat Fakültesinin kamu ve özel sektör kuruluşları ile işbirlikleri çerçevesinde yapmış olduğu faaliyetlerden memnuniyet duyduğunu,  yapılan işbirliklerin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ettiğini dile getirdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>