Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
22-02-2019

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Seyfettin ERDOĞAN, Doç.Dr. Ayfer GEDİKLİ ve Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Ersan SARIKAHYA, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’ e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette Prof.Dr. Seyfettin ERDOĞAN, Doç.Dr. Ayfer GEDİKLİ ve Dr. Öğr.Üyesi Ersan SARIKAHYA, Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e görevinde başarılar diledi.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör ŞAHİN, Üniversitelerarası dayanışmanın önemine değinerek, ülkemize eğitim alanında katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi için üniversitelerarası iletişimin önemli olduğunu kaydetti.