Üniversitemiz Rektörüne Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneğinden Ziyaret
20-07-2019

Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi IŞIKSAL ve Dernek Yönetimi, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. IŞIKSAL ve dernek yönetimi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin şehre ve bölgeye değer üreten bir kuruma dönüşmesinin gurur vesilesi olduğunu belirtip, Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e akademik ve idari çalışmalarında başarılar dilediler.

Rektör ŞAHİN, “Değişen ve gelişen dünyaya uyumlu bir şekilde kendini sürekli yenileyen, bilimsel çalışmalarla bilgiyi üreten ve yöneten, bununla geleceği inşa eden Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin, sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra halkımız ile aramızda bir köprü görevi üstlenerek kurumumuzun gelişimine katkı sağlayan basın mensuplarımız ile bağların güçlendirilmesini önemsiyoruz ” sözlerine yer vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.