Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
02-03-2023

Batı Trakya üzerine önemli çalışmaları bulunan Prof. Dr. Halit EREN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Prof. Dr. Halit EREN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin Batı Trakya, Rumeli ve Balkanlara yönelik çalışmalarını takip ve takdir ettiğini belirterek Rektör ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti ve “Bir Balkan ve bir Rumeli Üniversitesi olarak bölgenin tamamını evimiz, soydaşlarımızı ve kardeşlerimizi hemşehrimiz kabul ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Prof. Dr. Halit EREN kitap çalışmalarından Üniversitemiz Rektörü Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e takdimde bulunurken, Rektör ŞAHİN de Prof. Dr. Halit EREN’e Üniversitemizin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı takdim etti.