Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
20-12-2022

NKÜ İlahiyat Fakültesi ve Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından organize edilen, Vuslatının 749. Yılında “Bir Bilge İnsan Olarak Hz. Mevlana ve Modern Hayat” konferansı kapsamında Üniversitemizde bulunan Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) Genel Direktörü, Büyükelçi Prof. Dr. Mahmud Erol KILIÇ, Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK, Marmaraereğlisi İlçe Müftüsü Muhammet Ali ÖZER, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve NKÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN’in de bulunduğu ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.