Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
29-11-2022

22. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Süleyman GÜNDÜZ ve NKÜ Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sadık BATTAL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgesinde yükseköğretimin öncü kurumlarından biri olmasının memnuniyet kaynağı olduğunu ve gerçekleştirilen projeleri yakından takip ettiklerini belirten Süleyman GÜNDÜZ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm gayretlerinin bölgeye katkı yapan ve fayda sağlayan bir üniversite olmaya yönelik olduğunu belirtip Üniversitemizi her alanda daha ileriye taşımak için çalıştıklarını vurguladı ve ziyaretleri için konuklara teşekkür etti.