Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
01-06-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesinin düzenlediği bir etkinlik kapsamında Üniversitemizde bulunan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet KÖSE, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İPEK, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN de yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklara teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet KÖSE’ye Üniversitemizin prestij kitabı olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri”ni takdim etti.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.