Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
28-04-2022

T.C. Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selim ARGUN ve Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun KAYA, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman KILIÇ, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Hakan FINDIK ve beraberlerindeki heyet de yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklara teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Vali Aziz YILDIRIM ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Doç. Dr. Selim ARGUN ve Bünyamin ALBAYRAK’a Üniversitemizin prestij kitabı olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri”ni takdim etti.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.