Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
18-11-2021

Üniversitemiz ile Tekirdağ Uluslararası Öğrenci Derneği (TUDER) tarafından ortaklaşa düzenlenen “Müslümanlar Neden Bu Halde?” konulu konferans için Üniversitemize gelen Prof. Dr. İhsan Süreyya SIRMA, konferans sonrasında beraberindeki heyet ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Prof. Dr. İhsan Süreyya SIRMA, Tekirdağ’da ve Üniversitede bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ni yakından takip ettiğini dile getirerek, yabancı öğrencilere sağlanan imkanlardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e teşekkür etti.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Prof. Dr. İhsan Süreyya SIRMA’ya teşekkür etti ve öğrencilere kültürel değerlerimizin anlatılması noktasındaki bu tür faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirtti.