Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
18-02-2021

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı İlker YÜCEL ile Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mehmet Teoman ÖKSÜZ ve Elber Alper KISIKÇILAR Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundular.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI da bulundu. Konuklar, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi şehrimizin önemli dinamiklerinden biridir. Üniversite-şehir ilişkisinin daha da iyi olacağını ve üniversitemizin daha da büyüyerek şehrimizi de büyüteceğine inancımız tamdır” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, ülkemizin geleceğinin bugünün gençlerine emanet olduğunu; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak bu emanete sahip çıkacak gençler yetiştirmeyi arzu ettiklerini belirtti.