Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
04-02-2021

Koop-İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Ziya Nur ÜZMEZ ve Başkan Yardımcısı İrfan BALCI, Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Koop-İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Ziya Nur ÜZMEZ, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin ilimiz ve bölgemiz için gurur kaynağı olduğunu belirterek Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e akademik çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlar arası uyumun ve iş birliğinin önemine dikkat çekti. Rektör ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin şehrimizdeki her kurum ile iş birliği içerisinde olan ve şehrimizle iç içe yaşayan bir Üniversite olduğunu kaydetti.