Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
29-10-2020

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan SAYGI ve Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mülahim KURU, Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Gökhan SAYGI ve Mülahim KURU, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar dileyerek Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin şehrimize ve bölgemize yaptığı katkının önemine değinip, Üniversitenin çalışmalarını takdir ettiklerini vurguladı.

Rektör ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi şehir ve bölgeyle iç içe olan bir eğitim kurumu olarak, hedeflerini hız kesmeden gerçekleştirmeye devam etmektedir” sözlerini kaydetti.