Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
02-10-2020

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hüseyin ÖZTEKİN ve Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Aysel BABAGÜR, Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Hüseyin ÖZTEKİN ve Antrenör Aysel BABAGÜR Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin spora olan desteklerini ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek çalışmalarında başarı temennisinde bulundular.

Rektör ŞAHİN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak sporun, sporcunun ve sporseverlerin her zaman yanındayız. Üniversitemiz öğrencilerinin spor temelli kurmuş olduğu birçok öğrenci topluluğu mevcut. Öğrencilerimizi ve bölgede kendini spora adamış birçok vatandaşın Üniversitemizdeki spor olanaklarından faydalanabilmeleri için çeşitli imkanlar sunmaktayız” sözlerini kaydetti.