Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
05-02-2019

QNB Finansbank Süleymanpaşa Şube Müdürü Zafer GÜNÜRÜN ve NKÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Levent ÖZDÜVEN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Zafer GÜNÜRÜN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i kutlayarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini söyledi. Prof. Dr. Mehmet Levent ÖZDÜVEN de Üniversitemiz ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, şehre ve bölgeye hizmet yönündeki gayretlerinin artarak devam edeceğini ifade etti.