Üniversitemiz Rektörüne Barbaros’tan Nezaket Ziyareti
13-03-2023

Barbaros eşrafından Recai OĞUZ, Asım AYDIN, Bayram AYDIN, Selçuk OĞUZ, Erhan BAYRAM, Mehmet BAYKAN, İrfan AYDIN ve Ali Osman YAKUT, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.  Ziyaretçiler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin ilimiz ve bölgemiz için gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar dilediler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Hemşehrilerimizin yoğun teveccühü bizleri mutlu ediyor. Gayemiz, Üniversitemizin şehirle olan temasını artırarak daha ileriye taşımaktır” dedi.