Üniversitemiz Rektörü TGRT HABER’de Üniversite Tercihleri Programına Katıldı
10-06-2013

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, TGRT HABER kanalında yayınlanan Alper Aksoy’un sunuculuğunu yaptığı “Üniversite Tercihleri” isimli canlı yayın programına katıldı.

Üniversite tercihi yapacak olan adaylar için Namık Kemal Üniversitesi hakkında bilgi veren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek, Üniversitemizdeki bölümleri tanıtarak başladığı konuşmaya üniversite, sanayi ve şehir imkanları,üniversite-sanayi işbirliği protokolleri, Üniversitemizin öğrencilerine sunduğu teorik ve uygulamalı staj ve iş imkanları, öğrencilerimizin neden Namık Kemal Üniversitesini tercih ettikleri, barınma konusunda yaşanan son gelişmeler, kampüs içindeki yeni yurt binaları, sosyal kültürel açıdan öğrenci toplulukları ve etkinlikleri, Üniversitemizin yeni projeleri, sınava girecek öğrencilere verilecek tavsiyeler ile öğrenciye yönelik yapılacak olan yenilikler hakkında bilgiler verdi.

Aynı zamanda Tekirdağ şehrinin güzelliklerinden ve tercihte bulunacak olan öğrenciler için imkanlarından bahsetti.