Üniversitemiz Rektörü Saray İlçesini Ziyaret Etti
21-01-2013



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, önce Saray Kaymakamı Hüseyin Öner’i ardından Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı ziyaret esnasında, önemli açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Şimşek, “Yeni Üniversite binasının inşaatına en geç yaz aylarında başlamak istiyoruz. Hedefimiz yeni üniversite binamızın 2014 Eylül ayında eğitim-öğretime başlamasıdır. Yeni binamızla birlikte yeni bölümlerimiz de eğitim programlarında yer alacak. Böylelikle şuanda 700 civarı olan öğrenci sayımız 1200-1300’lere yükselecek. Şuan için bir lisans programı düşüncemiz yok. Ama zaman ne gösterecek bekleyip göreceğiz” dedi.

Prof. Dr. Şimşek, yeni bina yapımında desteğin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Yeni üniversite binamız için Kaymakamlığımızın, Belediyemizin ve Saray Halkının desteği oldukça önemli. Bu destek ne kadar güçlü olursa Üniversitemiz daha kısa sürede biter ve eğitimine başlar. Saray Halkının bu konuda her zaman yanımızda olacağından, desteğini esirgemeyeceğinden eminim. Belediye Başkanımıza da Üniversitemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Çoban ise Üniversite yapımı için Saray Belediyesi’nin elinden gelen bütün desteği vereceğini belirtti. Çoban, “Yapılacak yeni Üniversite binamız Saray gelişmesi ve büyümesi için oldukça önemli. Saray Belediyesi olarak bu durumun farkındayız. Saray halkı da el birliği ile üniversitesine gereken yardımı ulaştıracaktır” dedi.

Namık Kemal Üniversitesi0




>