Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in Yeni Yıl Mesajı
29-12-2017

Değerli öğretim elemanlarımız ve idari personelimiz, üniversitemizin sevgili öğrencileri ve saygıdeğer Tekirdağlılar,

Ülkemizin gelişimine ve bölgemizin kalkınmasına katkı sunmaya çalışarak, eğitim-öğretim ve bilimsel üretim faaliyetleriyle verimli bir yılı daha geride bırakıyoruz.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesi olarak, sahip olduğumuz değerleri Tekirdağ ili ve ilçelerinde yaşayan insanlarla paylaşmaya, üniversite-sanayi, üniversite-Tekirdağ işbirliğini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu hedefe ulaşma yolunda büyük mesafe kat ettiğimiz inancındayım.

Artarak devam eden özverili gayretimiz sonucunda, 2018 yılında da çalışma hızımızı kesmeden, eğitim ve öğretim kalitemizi daha da artırarak, şehrimizin ve ülkemizin kalkınması için hizmet vermeye devam edeceğiz.

2018 yılının her türlü zorluğun üstesinden beraberce geldiğimiz, acıları az, mutluluğu ve başarıları bol bir yıl olması temennisiyle yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diler, başta üniversite personellerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm ulusumuzun yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.

Saygılarımla

Prof.Dr. Osman Şimşek