Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
18-09-2017



Yeni bir eğitim-öğretim yılına daha hep birlikte merhaba diyoruz. Heyecan ve coşku ile başladığımız bu yılın, başta üniversite hayatına yeni başlayan öğrencilerimiz olmak üzere tüm Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesine başarılarla dolu geçmesini temenni ederim.

Sevgili Öğrenciler;

Üniversitemiz, uzman ve dinamik kadrosu ile siz değerli öğrencilerimizin her daim yanındadır. Gerek sosyal, sportif ve kültürel topluluklarımız, gerekse tüm faaliyetlerimiz ile bilim ve kariyer inşasının yanında sizlere daha yaşanabilir bir kampüs ve üniversite hayatı sunmak için çalışıyoruz. Sizlerin de kariyerinizi üstüne kuracağınız derslerinize çok çalışmanın yanında kendinizi geliştirmek için Üniversitenizin sunduğu imkânlardan yararlanarak üniversite yaşamınızı zenginleştirmenizi dilerim.

Değerli Mesai Arkadaşlarım;

Hep birlikte bilim dünyasına hizmet ederek, ülkemizin geleceğini şekillendiriyoruz. 2017-2018 akademik yılında siz değerli bilim insanları ve idari personelimiz ile daha nice başarılara ulaşacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile yeni eğitim-öğretim yılının bir kez daha hepimize hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.

                                                                                            Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK

                                                                                                          Rektör

 





>