Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ni Ziyaret Etti
29-11-2012

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek,  Çerkezköy Organize Bölgesi  (ÇOSB)Yönetimine 27. Kasım Salı günü iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, ÇOSB Başkan Vekili Mustafa Gürdal Adal, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Sanayiciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Ulkat, Üniversitemiz Üniversite-Sanayi İşbirliği Koordinatörü Öğr. Gör. Filiz Öner hazır bulundu.

Ziyaretin ardından ÇOSB Heyeti Prof. Dr. Osman Şimşek’e Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin yeni yönetim binasını gezdirerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.