Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek in Anneler Günü Mesajı
11-05-2012



            Emsalsiz ve sınırsız sevginin, hoşgörünün, sabrın, en masum ve en temiz duyguların timsali annelerimizin, Anneler Gününü kutluyorum.

          Çocukları söz konusu olduğunda hiçbir zorluktan yılmayan, onların mutluluğu, sağlığı ve en iyi şekilde yetişmesi için hayatları boyunca mücadele eden annelerimiz, ailenin temel direği, güçlü yarınların kurucularıdır.

         Hayata dair her şeyin ilk öğreteni, çocuklarının ilk yol göstericisi olan annelerimize, en iyi imkanları sunmak, kendilerini her bakımdan geliştirmeleri için gerekli ortamlarım hazırlamak, sosyal yaşamda daha etkin rol üstlenmelerini sağlamak, yetiştirecekleri nesillerin mutluluğu için temel şarttır.

           Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi ise sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük armağandır. Onların gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir.

       Bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen tüm annelerimizin Anneler Gününü tebrik ediyor; sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

                                                                                             

                                                                                                                          Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK

                                                                                                                                           Rektör

>