Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in “Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yılı” Mesajı
14-06-2021

Milletimizin huzur ve güvenliği için şan, şeref ve fedakârlıklarla dolu geçmişinden aldığı tecrübe ile yurdun her köşesinde emniyet ve asayişi sağlayan Jandarma teşkilatımız, başarıları ile her daim milletimizin gurur ve güven kaynağıdır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle de halkımızın takdirini kazanmıştır. Bu anlamlı günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anarken, Jandarma Teşkilatı’nın 182. kuruluş yılını kutluyor, Aziz Milletimize ve Jandarmamızın tüm mensuplarına sağlıklı günler diliyorum.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN