Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in “Jandarma Teşkilatının 181. Kuruluş Yılı” Mesajı
13-06-2020

Tarihi şan, şeref ve fedakârlıklarla dolu Jandarma Teşkilatımız; ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle halkımızın takdirini kazanmıştır. Milletimizin huzur ve güvenliği için köklü geçmişinden aldığı tecrübe ile yurdun her köşesinde emniyet ve asayişi sağlayan Jandarma teşkilatımız, başarıları ile her daim milletimizin gurur ve güven kaynağıdır. Bu anlamlı günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor; Aziz Milletimizin ve teşkilatın fedakâr bütün mensuplarının Jandarma Teşkilatı’nın 181. kuruluş yılını kutluyor, sağlıklı günler diliyorum.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN