Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ Mesajı
10-01-2022

Amacı haber ulaştırmak, hedefi doğru ve tarafsız olmak, işlevi ise vatandaşla haber arasında bir köprü kurmak olan gazetecilik, zor ve meşakkatli meslek olduğu kadar, kamuoyunun bilgilendirilmesinde üstlendiği sorumluluk dolayısıyla da kritik bir öneme sahiptir. Basın meslek ilkelerine riayetle mesleğini başarıyla gerçekleştiren basın mensupları ise gayretleri ve özverileri ile her türlü takdiri hak etmektedir. Üniversitemizde yaşanan tüm gelişmeleri kamuoyuna iletmemizde bizlere her zaman destek veren; yaptıkları haberler ve yol gösterici yayınlarla üniversitemizin gelişmesine katkı sağlayan başta Tekirdağ’ımızda görev yapan yerel ve ulusal tüm yazılı, işitsel ve görsel basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılar temenni ediyorum.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN