Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in ‘Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na Girecek Adaylara Başarı Mesajı
25-06-2021

Sevgili Adaylar;

Eğitim hayatınızda artık belli bir seviyeye geldiniz. Asıl sınavın hayat maratonu olduğunu ve kendinizi iyi yetiştirerek tüm sınavların başarıyla üstesinden gelebileceğinizi daima hatırlayınız. Çünkü kendi öğretmeniniz aslında sizsiniz. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ise ulaşım seçenekleri sayesinde size çok yakın bir üniversitedir. İstanbul’un yanı başında, Marmara denizinin kıyısında ve konumu itibariyle Avrupa ve Balkanlara giden yolların kesişim noktasındadır. Türkiye’nin en büyük sanayi bölgelerinden bazılarının ilimizde oluşunun yarattığı imkân ve ‘Üniversite – Sanayi İşbirlikleri’miz sayesinde işbaşı ve yerinde eğitim olanaklarımız ile staj ve kariyer fırsatları bulunmaktadır. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, güvenli ve huzurlu bir şehirde üniversite okumanın yanı sıra, uzman akademik kadrosu ile gelişen, ilerleyen ve dinamik bir üniversitenin öğrencisi olmanın avantajlarını da size sunuyor. Ayrıca uluslararası anlaşmalar ile dâhil olunan Erasmus ve Mevlana değişim programlarıyla öğrencilerimiz, bir dünya üniversitesinde okuduklarını hissedeceklerdir. Bilimsel etkinliklerimizden başka sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz sayesinde sınavdan sonraki aşamada tercihleriniz bizimle doğru olacaktır. Gireceğiniz ‘Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda size ve ailelerinize başarılar ve sağlıklı günler dilerim.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN